Percről percre

15:40: Jó hangulatú, tartalmas és eredményes verseny ért véget. Gratulálunk a verseny győzteseinek, résztvevőinek, felkészítőiknek és a szurkolóknak! A részletes eredmények honlapunkról letölthetők. Köszönjük a figyelmet!

15:22: Számolási hiba miatt kétszer osztottunk díjakat az összetett egyéni kategória ifjúsági korcsoportjában, de végül mindenki a megérdemelt jutalmát kaphatta meg.

13:54: Elkezdődött a verseny utolsó köre, az ifjúsági korúak léptek pályára, ahol még nem dőlt el az érmek sorsa. Azonban az összetett egyéni versenyben Sajermann Nórát nehéz lesz utolérni.

13:26: Nemsokára véget érnek a serdülő korcsoport küzdelmei, azonnal jelentkezünk a végeredménnyel!

11:02: Kovács Réka a vasárnapi döntőn - a két napos versenyen elsőként - üres gurítás nélkül teljesítette a 120 dobást.

9:35: Kezd megtelni a nézőtér, úgy tűnik a döntő küzdelmeire többen kíváncsiak. Lassan a 4. szett következik az első sorból.

9:09: Percekkel ezelőtt megkezdődtek a döntő küzdelmei. Jelenleg az első serdülő sor van a pályán.

8:51: Tegnap óta 15 fokot hűlt a levegő hőmérséklete, kint esik az eső, őszi az időjárás. A csarnokban már melegít az első sor. Nemsokára a friss napi eredményekkel jelentkezünk.

8:25: Újra nyitva a Pécsi Egyetemi Tekecsarnok. Fél óra múlva kezdetét veszi az egyéni összetett verseny döntője. Kövessenek minket ma is figyelemmel, írják meg üzeneteiket a pecsiteke@gmail.com címre! Jó szurkolást, a versenyzőknek sok fát, szép eredményt!


19:20: Hosszú napon vagyunk túl, átadásra kerültek a páros verseny jutalmai. A verseny holnap folytatódik. Jó pihenést kívánunk mindenkinek!

17:58: Az imént ért véget a serdülő korcsoport küzdelme, ahol a 3. helyért holtverseny miatt a jobb tarolás döntött. Jelenleg az ifjúsági korúak bemelegítse zajlik, nemsokára a páros közdelmek végeredményével jelentkezünk.

17:03: A serdülő korcsoport utolsó sora ment pályára. Pécsett még kánikula van, de a hírek szerint közeleg a hideg. Holnap minden bizonnyal rossz időben folytatódik a verseny.

16:30: Újra 100-zal megyünk. Jandovics Dóra 100-as teli után kezdi a tarolást a 2. pályán.

16:20: Köszöntjük Mátyás Tamást, aki Győrből követi az eseményeket! Hajrá Győr!

15:26: Ismét van egy 59-es tarolásunk. Tóth B. Katica (Rákoshegyi VSE) 142-es szett után 156-os eredményével 298 fánál tart féltávnál.

15:23: Délutánra megtelt a pécsi egyetemi csarnok. Elvétve ugyan, de még néhány ülőhely található. Érdemes lesz vasárnap is követni a versenyt!

13:28: Jól döntött, aki ma Pécset választotta! Színvonalas tekeverseny mellé igazi nyári időjárás párosul verőfényes napsütéssel. Reméljük, a vasárnapi döntőn is hasonló idő lesz.

13:11: Négy sor után a legjobb teli Tóth Dorottyáé (105), a legjobb tarolás Buday Dorottya nevéhez fűződik (59).

11:02: Molnár Bernadett, csempeszkopácsi versenyző nem érkezett meg, így a 3. sort három játékos kezdte meg. Köztük a hazai pályán játszó Tóth Dorottya, aki Sarajevoban világbajnoki címet szerzett.

9:02: Az első sor 4 serdülő versenyzőjével megkezdődött a két napos verseny.

8:50: Az eseményt hivatalosan Szabó Imre, a Pécsi Teke Sportegyesület elnöke nyitja meg. A Himnusz felhangzása után kezdődnek a bemelegítő gurítások.

8:21: Megérkeztek az első sor versenyzői. Fél óra múlva kezdetét veszi a két napos országos döntő. Kövessen minket percről percre!

8:17: A női ifjúsági pályacsúcs 619 fa, melyet Kackstädter Beáta ütött 2008. április 13-án a BKV Előre SC színeiben.

7:48: Változás a sorsolásban: 11 órakor Bodó Eszter helyett Harangi Szandra lép pályára.

7:30: A tekepálya nyitva, szeretettel várunk minden versenyzőt, szurkolót, vendéget! A büfében hideg frissítők, kávé és minden más kapható!

0:55: A Pécsi Egyetemi Tekecsarnokban már csak az utolsó simítások vannak hátra, és kezdetét veszi az Országos Leány Serdülő és Ifjúsági Egyéni Tekebajnokság!


Utolagos észrevételeit a pecsiteke@gmail.com címre küldje!Fényképek

Eredmények .XLS formátumban

2012. május 12. szombat